phone

 
המפל של ענבל
המפל של ענבל
אטרקציות לכל אירוע, מפל שוקולד מרהיב, מפלי שוקולד,בר מתוקים,בר ממתקים,ושרות השכרת מפלי שוקולד לאירועים

פנקייק / בר פנקייק / דוכן פנקייק / מתכון לפנקייק

 

מחפשים קינוח מיוחד שימתיק לכם את האירוע?? רוצים עמדת פנקייק לאירוע שלכם?

ב-מפל של ענבל תקבלו דוכן פנקייק מדליק וטעים!!

הידעת ש-פנקייק בעברית זה חביתית??   🙂

הבלילה ב-דוכן פנקייק מכילה קמח מסוג כלשהו, חומר התפחה וכמובן מרכיב נוזלי, כגון: חלב או מים.

בר פנקייק יכול להיות פרווה או חלבי לפי בחירתכם.

ה-פנקייקים נפוצים במספר מדינות אירופאיות ובהן גרמניה ופולין.

דוכן פנקייק מתאים למגוון אירועים, כגון: אירועים עסקיים, חתונה, בר/בת מצווה, יום הולדת, אירועי קד"מ, אירועי חברה וכו'.

ניתן להזמין דוכן פנקייק כתוספת ל-בר ממתקים/ בר שייקים/ בר מוזלי/ דוכן קרפ צרפתי/ דוכן וופל בלגי / מפל שוקולד וכו'.

בר פנקייק יכול להיות ארוחת בוקר או בראנץ' או ארוחת צהריים או ערב… או סתם אם מתחשק לכם משהו מתוק וטעים..

מה שנותר לכם לעשות הוא להרים אלינו טלפון ל- 052-6322348 או לכתוב לנו במייל ואנו נדאג לבוא ולהמתיק

לכם את האירוע  (-;







מה כולל דוכן פנקייק / בר פנקייק??
  • פנקייקים טעימים שמטוגנים ונעשים לעיני האורחים. מכיוון שאצלנו מאוד חשובה הטריות.
  • דוכן פנקייק שמלווה במגוון סירופים של שוקולד, מייפל, וקרמל. ניתן להוסיף סירופים נוספים, כגון: סירופ וניל, סירופ תותים וכו'.
  • בר פנקייק משלב בתוכו מגוון תוספות, כגון: סוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, קוקוס, אגוזים, קוביות אננס, אבקת סוכר וכו'.
  • ניתן לשלב גלידה וסלט פירות קצוץ על פנקייק חם. אין ספק שגלידה מוסיפה המון ומשדרגת דוכן פנקייק.

 

למה כדאי לכם להזמין דוכן פנקייק / בר פנקייק לאירוע?
  • דוכן פנקייק ימתיק את האירוע שלכם.
  • בר פנקייק משדרג כל אירוע… אבל כל אירוע!!
  • דוכן פנקייק יוצר ארומה משגעת באוויר. זה בטוח ישגע את האורחים שלכם..
  • ניתן להזמין בר פנקייק לשדרוג ארוחת בוקר או דוכן פנקייק שיהווה ארוחת בוקר..
  • ניתן להזמין דוכן פנקייק עם אטרקציות נוספות שיש לנו.
  • מכיוון שאצלנו תקבלו דוכן פנקייק עשיר ומפנק.

 

מתכון לפנקייק חנה (10 פנקייקים בינוניים)

חצי כוס קמח

ביצה אחת

3/4 כוס חלב

כף שמן

כף סוכר

חצי כף תמצית וניל

חצי כף אבקת אפייה

מערבבים הכל לתערובת אחידה וחלקה ללא גושים. מחממים מחבת ומשמנים במרגרינה/שמן/חמאה ויוצקים

תערובת של הבלילה עם מצקת על המחבת החם. ממתינים עד שרואים שקצוות ה-פנקייק מזהיבות והופכים

ממתינים כמה דקות ומוציאים מהמחבת. מגישים חם! בתאבון!

מתכון לפנקייק- קרן(25-30 פנקייקים)

חבילה קטנה של קמח תופח

8 כפות שמן

2 כוסות חלב

1 וחצי כוסות מים

3 ביצים

1 כוס סוכר

בוחשים היטב במטרפה עד שמקבלים תערובת אחידה. מחממים מחבת טפלון ומשמנים במרגרינה או בשמן

ויוצקים חצי מצקת של בלילה למחבת. ברגע שיש בועות ב-פנקייק צריך להפוך אותו לצד השני למספר דקות נוספות.

להגיש חם עם קצפת וכדור גלידה. בתאבון!

מתכון לפנקייק- שמרית(12 פנקייקים)

2 ביצים

כוס חלב

70 גרם חמאה מומסת

2 כפיות אבקת אפייה

רבע כוס סוכר

אחת וחצי כוסות קמח

שופכים לקערה את הקמח, הסוכר ואבקת אפייה. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם החמאה המומסת והחלב.

יוצרים גומה בתערובת הקמח ושופכים לתוכה את הבלילה של הביצים. מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה.

משמנים את המחבת בחמאה. יוצקים למחבת כמות של חצי מצקת מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על אש בינונית עד שמופיעות

בועות על פניו של ה-פנקייק. הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה. ממשיכים כך עד שנגמרת הבלילה. בתאבון!

מתכון לפנקייק- הדס (מתאים ל-6 סועדים)
3/4 כוס קמח
1 כוס חלב
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפיה
1 ביצה
1/4 קליפת לימון מגורדמערבבים בקערה את החומרים הרטובים: חלב, ביצה, תמצית וניל, שמן ולימון מגורד.
בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה.
לאחר שהתקבלו 2 תערובות אחידות (רטובה לחוד ויבשה לחוד), שופכים את הרטובה ליבשה (אם עושים ההיפך נוצרים גושים)

בהדרגה, תוך ערבוב רציני (קשה), עד שמתקבלת תערובת אחידה נוזלית וסמיכה.

שמים מחבת בינוני על להבה בינונית-גבוהה, עם מעט שמן (שכבה דקה לפי גודל המחבת).

לוקחים מהבלילה ובאמצעות מצקת יוצקים למחבת הלוהט. באמצעות כמות הבלילה שיוצקים אפשר להשפיע

על גודל ועובי ה-פנקייק. הסימן לכך שצריך להפוך את ה-פנקייק הוא בועות שמבצבצות בכל ה-פנקייק (לא רק באמצע).

דקה אחרי שהופכים אפשר להוריד מהאש. בתאבון!