פנקייק / בר פנקייק / דוכן פנקייק / מתכון לפנקייק

מחפשים דוכן מתוק, ליד בר ממתקים, לאירוע שלכם? אצלנו תמצאו דוכן פנקייק מפנק במיוחד!
בר פנקייק נעשה טרי לעיניי האורחים ומפיץ ניחוחות משגעים.
פנקייק מלווה בסירופים של שוקולד, מייפל, קרמל ותות ומגוון תוספות מתוקות שמשדרגות את הטעם המדהים של הפנקייק..
אז למה אתם מחכים? מהרו וטלפנו ל- 052-6322348 או כתבו לנו במייל ואנו נדאג לבוא ולהמתיק לכם את האירוע (-;

הזמינו בר פנקייק / דוכן פנקייק עוד היום:

Please leave this field empty.
* שדות חובה

מתכון לפנקייק חנה  (10 פנקייקים בינוניים)

חצי כוס קמח
ביצה אחת
3/4 כוס חלב
כף שמן
כף סוכר
חצי כף תמצית וניל
חצי כף אבקת אפייה
מערבבים הכל לתערובת אחידה וחלקה ללא גושים. מחממים מחבת ומשמנים במרגרינה/שמן/חמאה ויוצקים תערובת של הבלילה עם מצקת על המחבת החם. ממתינים עד שרואים שקצוות ה-פנקייק מזהיבות והופכים ממתינים כמה דקות ומוציאים מהמחבת. מגישים חם! בתאבון!

מתכון לפנקייק- קרן (25-30 פנקייקים)

חבילה קטנה של קמח תופח
8 כפות שמן
2 כוסות חלב
1 וחצי כוסות מים
3 ביצים
1 כוס סוכר

בוחשים היטב במטרפה עד שמקבלים תערובת אחידה. מחממים מחבת טפלון ומשמנים במרגרינה או בשמן ויוצקים חצי מצקת של בלילה למחבת. ברגע שיש בועות ב-פנקייק צריך להפוך אותו לצד השני למספר דקות נוספות.
להגיש חם עם קצפת וכדור גלידה. בתאבון!

מתכון לפנקייק- שמרית (12 פנקייקים)

2 ביצים
כוס חלב
70 גרם חמאה מומסת
2 כפיות אבקת אפייה
רבע כוס סוכר
אחת וחצי כוסות קמח
שופכים לקערה את הקמח, הסוכר ואבקת אפייה. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם החמאה המומסת והחלב.
יוצרים גומה בתערובת הקמח ושופכים לתוכה את הבלילה של הביצים. מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה.
משמנים את המחבת בחמאה. יוצקים למחבת כמות של חצי מצקת מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על אש בינונית עד שמופיעות
בועות על פניו של ה-פנקייק. הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה. ממשיכים כך עד שנגמרת הבלילה. בתאבון!

מתכון לפנקייק- הדס (6 פנקייקים)

3/4 כוס קמח
1 כוס חלב
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפיה
1 ביצה
1/4 קליפת לימון מגורד
מערבבים בקערה את החומרים הרטובים: חלב, ביצה, תמצית וניל, שמן ולימון מגורד.
בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה.
לאחר שהתקבלו 2 תערובות אחידות (רטובה לחוד ויבשה לחוד), שופכים את הרטובה ליבשה (אם עושים ההיפך נוצרים גושים) בהדרגה, תוך ערבוב רציני (קשה), עד שמתקבלת תערובת אחידה נוזלית וסמיכה.
שמים מחבת בינוני על להבה בינונית-גבוהה, עם מעט שמן (שכבה דקה לפי גודל המחבת).
לוקחים מהבלילה ובאמצעות מצקת יוצקים למחבת הלוהט. באמצעות כמות הבלילה שיוצקים אפשר להשפיע
על גודל ועובי ה-פנקייק. הסימן לכך שצריך להפוך את ה-פנקייק הוא בועות שמבצבצות בכל ה-פנקייק (לא רק באמצע).
דקה אחרי שהופכים אפשר להוריד מהאש. בתאבון!
אנו נשמח להפוך את האירוע שלכם לחוויה בלתי נשכחת
בברכת אירוע מתוק ומהנה צוות ה- המפל-של-ענבל

קראו עוד – מפלי שוקולד